The Originally Sewing Saturation - Life'S Pretty Straight Without Burl.

Mineralfoder

Alla har rätt till bra mat och det är ju toppen när det är så, man vill ju även att djuren ska få bra mat. Vi vill ju att dom ska må bra och att dom får bra mat. Så det gäller att man ger dom bra foder så att dom får i sig allt som dom behöver och mår bra av.
Ja man ska ju se till att alla mår bra och maten är väldigt viktig, och det finns ju olika typer av foder som man kan köpa. Men jag har läst att mineralfoder ska vara bra så att dom får i sig det som dom behöver.

Bra att tänka till innan man köper mat och foder

Ja det kan vara bra att kolla upp vad som är bra och vad man kan köpa för att det ska bli så bra som möjligt och att man kan göra så att man kan äta bra mat själv men även att ens djur som man har får det bra och mår bra av den mat dom äter.
Man kan kolla online och se vad som finns att köpa, det kan vara lite olika som man kan välja på. Hur som helst så är det viktigt att vi alla äter bra mat som ger oss energi och som gör att man känner sig bra och stark. 
Det är ju underbart att äta och att få äta god mat är ju verkligen härligt något som man mår bra av och som man verkligen njuter av, man vill ju helst att varje måltid är en måltid som man tycker om och som man gärna vill äta igen och igen. Så vill man ju att djuren också ska känna att det är bra mat dom får och att do mår bra av den mat som dom får i sig varje dag.